Merel start haar dag gezond met een bijzondere bokstraining

Merel start haar dag gezond met een bijzondere bokstraining

Merel is op deze nieuwe dag ook gezond van start gegaan. Ze begint de dag met boksen en ze wordt zoals de andere ochtenden deze week ondersteund door personal coach Brandon. Zodra Merel aangeeft dat ze niet meer kan, sleept Brandon haar er doorheen en krijgt hij het voor elkaar om haar toch nog een paar keer te laten stoten. Na twee korte sessies wordt Brandon geroepen door Jessie. Jessie heeft namelijk het idee dat Merel harder haar best gaat doen, zodra er foto’s van zijn hoofd op de handschoenen zijn geplakt. Brandon vindt dit idee geweldig en al snel is het hoofd van Jessie op de handschoenen geplakt. Direct daarna loopt Brandon terug naar Merel die op haar beurt erom moet lachen en direct daarna begint de volgende sessie. Je stoot ook gewoon echt harder nu grapt Brandon vervolgens. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *