Hiske en Gerrit zijn vroeg in de weer om voor hun klanten broden te bakken

Hiske en Gerrit zijn vroeg in de weer om voor hun klanten broden te bakken

Gerrit en Hiske zijn al vroeg druk aan het werk in de silo. Voor hun samenwerking om de bakkerij in stand te houden, staan ze al te bakken. Ik denk dat we een medewerker in dienst moeten nemen zegt Hiske tegen Gerrit. De twee lijken het druk te hebben met de bestellingen. Gisteren bereikten de twee al een mijlpaal. Ze hebben zoveel aanmeldingen voor hun dienst, dat het direct al uitverkocht was. Omdat het zo vroeg is, biedt Hiske ook aan om ontbijt te maken voor Gerrit. Ze zijn wel moe maar gaan toch door. Lekker doorgaan, stoppen is geen optie zegt Gerrit vol motivatie. We gaan knallen, we gaan de mensen niet teleurstellen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *