Brandon en Jessie zijn druk bezig met de tuin en Mylène komt even kijken

Brandon en Jessie zijn druk bezig met de tuin en Mylène komt even kijken

Brandon en Jessie waren gister avond nog steeds druk bezig in de tuin wanneer Mylène aan komt lopen. Zijn dit de mandarijnbomen?,  vraagt de vrouwelijke bewoonster. Wat mooi. Jessie legt uit dat ze allerlei soorten planten hebben gekregen. We hebben ook Lavendel en Valse Jasmijn. En jullie hebben die nu nog geplant?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Jessie knikt en vertelt dat ze morgen houtsnippers willen neerleggen. Ben jij ook zo benieuwd naar de tuin?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *