Hiske en Gerrit denken dat Adriaan jaloers is op hun overname

Hiske en Gerrit denken dat Adriaan jaloers is op hun overname

Gerrit en Hiske hebben de bakkerij nieuw leven ingeblazen. Eigenlijk hebben weinig mensen er vertrouwen in, zegt Hiske tegen de mannelijke bewoner. De vrouwelijke bewoonster vindt het wel grappig. Volgens haar zeggen de bewoners allemaal dat ze het heel leuk vinden dat de bakkerij is overgenomen maar aan de andere kant denken ze dat Hiske en Gerrit het niet lang uit zullen houden. Gerrit vindt het naar eigen zeggen zwaar belachelijk. Adriaan maakt ook constant grapjes naar mij, zegt Hiske. Hij is wel een beetje jaloers denk ik, zegt Gerrit. Wij pakken dit met zijn tweeën op en dat had Adriaan ook graag gewild met Jessie. Alleen dat is toen mislukt. Volgens de mannelijke bewoner wil niemand met Adriaan samenwerken. Adriaan is niet zo’n goede teamplayer, legt Gerrit uit. De twee bewoners zijn van plan om zo lang mogelijk in de bakkerij te blijven werken. Denk jij dat Gerrit en Hiske het lang gaan volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *