Hiske en Gerrit hebben een plan voor de bakkerij, zullen zij dit gaan bespreken?

Hiske en Gerrit hebben een plan voor de bakkerij, zullen zij dit gaan bespreken?

Hiske, Christel en Gerrit zaten gister avond in het huisje wanneer Hiske over de bakkerij begon. Misschien kunnen we de helft van de tattooshop nog gebruiken, zegt Hiske. Christel is verbaasd. Meen je dat serieus?, reageert ze. Dat kan je Dylan en Kaylee toch niet aandoen? Alles is al besteld. Gerrit knikt, maar hij legt uit dat er wel naar een oplossing moet worden gezocht. De tattooshop gaat geld verdienen, maar de bakkerij ook, zegt hij. Christel is het er niet mee eens en ze denkt dat Dylan en Kaylee een heleboel geld binnen gaan halen. Menen jullie dit echt?, vraagt ze nogmaals. Gerrit vertelt dat de tattooshop er nog niet is en dat ze moeten denken in oplossingen. Ik vind niet dat we in elkaars vaarwater moeten zitten,  antwoordt de vrouwelijke bewoonster. Wat denk jij ervan His?, vraagt Gerrit. Hiske legt uit dat ze in het geval dat ze de bakkerij door willen zetten en het niet meer in de silo kan, ze een oplossing moeten bedenken. Je moet dan wel alle opties openhouden, legt de vrouwelijke bewoonster uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *