Kaylee voelt iets tussen Dylan en Shelley

Kaylee voelt iets tussen Dylan en Shelley

Kaylee ligt afgelopen avond op bed wanneer Dylan binnen komt lopen. Schatje, wat is er vraagt Dylan aan haar. Draai je eens om. Kaylee blijft echter stil onder de dekens liggen. Praat met me gaat Dylan verder. Hierop komt Kaylee onder de dekens vandaan. Was het leuk vraagt ze. Het was wel gezellig antwoordt Dylan. Shelley vroeg vooral dingen over de shop. Je zit toch geen dingen te denken voegt hij eraan toe. En kruipt vervolgens tegen haar aan. Dat hoeft toch helemaal niet? Ik heb jou verzekert hij. Ik maak me gewoon druk zegt Kaylee wat later. Ze vraagt mij nooit om te praten en in jou heeft ze wel heel veel interesse vervolgt ze. Dylan schudt zijn hoofd. Nee joh, schat. Daar moet je echt niet aan twijfelen.Hij houdt haar stevig vast. Je hoeft je echt geen zorgen te maken benadrukt hij. Kaylee knikt maar legt uit dat ze het gewoon niet fijn vindt. Ze heeft nooit iets aan mij gevraagd en ik weet wat ze over je heeft gezegd. Ik ga me dan gelijk druk maken. Dylan begrijpt haar maar laat nogmaals weten dat het nergens voor nodig is. Jij bent de enige. Dat zal altijd zo blijven. Kaylee legt daarna uit dat ze het lastig vindt om dingen te geloven. Ik voel heus wel iets. Dylan vertelt dat het niet meer is dan vriendschap met Shelley. Het zal nooit meer kunnen worden. Kaylee knikt, maar zegt dat mannen en vrouwen nooit enkel vrienden kunnen zijn. Maar schat, ik zou jou nooit laten gaan antwoordt Dylan. Hierop stromen de tranen over Kaylee haar wangen. Ik hou van je zegt Dylan. Niks zal dat stukmaken verzekert hij aan het einde van het gesprek. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *