Dylan wil een verrassing regelen voor Kaylee omdat ze twee jaar verkering hebben

Dylan wil een verrassing regelen voor Kaylee omdat ze twee jaar verkering hebben

Dinsdag 2 april hebben Dylan en Kaylee 2 jaar verkering en dat wil Dylan niet zomaar voorbij laten gaan. Hij is dan ook afgelopen avond al bezig met het treffen van voorbereidingen en Shelley wil hem daar graag bij helpen. Wat is handig vraagt Dylan zich af. Ik kan pannenkoeken bakken in de vorm van een hart en de iglo klaarmaken als jullie haar afleiden voegt hij eraan toe.  Shelley knikt. Ik zal er wel voor zorgen dat ze dan niet in de silo komt als jij aan het bakken bent. En ze legt uit dat Christel goed is in het versieren van de ruimte. Ik zal ook je huisje klaar maken met kaarsjes. En dan eindigt de date met rozenblaadjes op het bed. Hoe zal Kaylee op deze date reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *