Gerrit is het erover eens dat Merel stapelverliefd is op Jessie

Gerrit is het erover eens dat Merel stapelverliefd is op Jessie

Gerrit, Hiske en Christel zitten afgelopen avond in het huisje wanneer Gerrit over Merel begint. Wat is er toch met haar? Ze is ineens druk met sporten en afvallen begint hij. Christel knikt maar legt uit dat ze dat al een tijdje had. Elke keer zet ze weer een knop om voegt ze eraan toe. Gerrit laat weten dat Merel zei dat ze iemand nodig heeft die haar motiveert en dat niet lukte toen ze met Christel en Hiske aan het sporten was. Ze heeft nu ook een voedingsschema van Jessie. Denk jij dat ze hem nog leuk vindt? En vraagt zich af of Merel nu sport voor hem. Dat kan antwoordt Christel. Maar ze wilde sowieso al afvallen benadrukt ze. En vertelt verder dat ze Merel een prachtige vrouw vindt en ze voor haar niet zou hoeven af te vallen. Volgens mij is ze stapelverliefd op Jessie gaat Gerrit verder. Heb je ze wel eens samen gezien? Ze zijn net Jut en Jul. Christel knikt en denkt dat Jessie haar ook wel ziet zitten. Alleen komt hij daar niet voor. Hij wil geen vrouw in Utopia eindigt ze. Heeft Gerrit volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *