Jessie is dolblij als hij spullen ontvangt om de tuin in Utopia 2 aan te kleden

Jessie is dolblij als hij spullen ontvangt om de tuin in Utopia 2 aan te kleden

Afgelopen avond zit Jessie achter de computer wanneer Mylène aan komt lopen. Buiten staan er een aantal dozen en dat zijn de bloemen en de planten vertelt ze aan hem. Nee joh reageert Jessie verrast. Ik ben echt heel blij voegt hij eraan toe. Wat later loopt hij samen met Brandon richting de poort waar de pakketten staan. Hier word ik zo vrolijk van zegt Jessie. Straks hebben we een mooie tuin voor 0 euro gaat hij verder. De mannen besluiten direct aan de slag te gaan en de planten te verzorgen. Wat schattig zegt Jessie als hij een mandarijn boom uitpakt. Echt leuk benadrukt hij.  Zijn jullie ook benieuwd hoe de tuin in Utopia 2 eruit komt te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *