Erik heeft verlangens om te roken, geeft hij ook toe?

Erik heeft verlangens om te roken, geeft hij ook toe?

Erik is vandaag onder hypnose geweest met als doel te stoppen met roken. Hoewel het hem na de sessie prima af ging, lijken de verlangens nu toch weer op te komen. Nadat de bewoners hebben gegeten, lijkt Erik het niet meer uit te kunnen houden. Ik ga weer roken, ik ben er klaar mee zegt hij stellig. Christel schudt haar hoofd en ook Jens probeert hem te overtuigen het niet te doen. Probeer het een week vol te houden zegt Jens. Nee antwoordt Erik. Ik ben hartstikke chagrijnig en kan er niet meer tegen voegt hij eraan toe. Jens lacht, probeer dan een dagje, dan word je morgen fris wakker. Hiske en Merel mengen zich nu ook in het gesprek en vinden dat Erik moet doen wat hij zelf wil. Gewoon lekker roken zegt Merel. Je kunt het toch proberen zegt Christel wat later. Wat moest je doen om je cravings te weerstaan? Erik legt uit dat hij aan iets leuks moest denken. Het is smerig gaat Christel verder. Hiske knikt. Dat wel. Geef het een dag de tijd anders.

Nadat Erik een tijdje tobbend in de caravan heeft gezeten, loopt hij toch naar de rookcel. Niet veel later loopt Erik de silo binnen waar Shelley op de bank zit. Is roken nog steeds vies vraagt Shelley. Erik begint onschuldig te lachen en houdt zich stil. Nu mengt ook Gerrit zich in het gesprek. Nee, Erik zegt Gerrit ernstig. Heb je gerookt? Erik begint te lachen. Nee zegt hij. Hierop loopt Gerrit naar hem toe. Echt niet? Kijk me eens aan? Erik lacht en knikt uiteindelijk. Je was toch een niet roker? vraagt hij. Erik knikt, maar legt uit dat hij er niet meer tegen kon. Ik heb er twee gerookt, achter elkaar. Zal Erik ooit nog een poging wagen om te stoppen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *