Erik ondergaat hypnotherapie om te stoppen met roken

Erik ondergaat hypnotherapie om te stoppen met roken

Erik heeft laten weten graag te willen stoppen met roken en hypnotiseur Jorrit is uitgenodigd om hem hiermee te helpen. Erik en Jorrit nemen plaats in het huisje van Christel en Hiske, waar de hypnotherapie zal plaatsvinden. Jorrit legt uit dat de behandeling uit verschillende stappen zal bestaan en dat Erik niet volledig weg zal zijn maar hoogstens een beetje minder aandacht zal hebben. Erik luistert goed naar Jorrit zijn stem en laat zich volledig meeslepen. Hij heeft zijn ogen dicht en focust zich volledig op de woorden van de therapeut. Al je aandacht en gedachte gaan naar jouw fijne plek. Jij bent in controle zegt hij tegen Erik. Erik is geen ex-roker, maar een niet-roker. Er zijn daarom geen behoeftes en drang op welke manier dan ook. Erik is vanaf nu een niet-roker gaat Jorrit verder. Zal Erik nu echt stoppen met roken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *