Jessie probeert financiële problemen op te lossen

Jessie probeert financiële problemen op te lossen

Jessie zit in de knoop met de financiën. Daar waar hij normaal gesproken alles via factuur mag betalen, willen sommige bedrijven die benaderd zijn voor de lentekriebels markt, nu vooraf betaald worden. Jessie belt daarom één van de bedrijven om te vragen of het toch nog op factuur mag. De vorige keren was het op factuur, deze heb ik netjes betaald. Maar nu willen jullie het vooraf hebben, alleen heb ik hier geen rekening mee gehouden zegt hij tegen de persoon aan de telefoon. Is het misschien mogelijk om het toch op factuur te doen vraag hij vervolgens. De persoon aan de telefoon geeft aan dat zij hier niet over gaat en dit met haar baas moet bespreken. Terwijl Jessie in de wacht wordt gezet praat hij tegen Merel. Normaal was er geen probleem geweest, maar ik had niet verwacht dat het nu ineens vooraf betaald moest worden voegt hij eraan toe. Hierop volgt een diepe zucht en Jessie wacht het af. Zal alles nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *