Gerrit vraagt Kaylee om advies over een tatoeage die hij mogelijk wil zetten

Gerrit vraagt Kaylee om advies over een tatoeage die hij mogelijk wil zetten

Kaylee loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Gerrit aan komt lopen. Ik heb iets leuks voor je begint Gerrit het gesprek. Althans, ik denk dat je het leuk vindt gaat hij verder. Kaylee is nieuwsgierig en loopt samen met haar mede bewoner richting het bankje bij de vijver. Nou, het volgende begint Gerrit. Hierop haalt hij een aantal stiften uit zijn zak. Ik wil graag een sleeve, maar ik weet nog niet precies wat. En legt uit dat het hem leuk leek als Kaylee bij hem een beginnetje maakt. Ik wil dat je iets kiest dat bij mij past en dat op mijn arm tekent, ongeveer tot aan mijn elleboog. Kaylee knikt. Oké en dat wil je vandaag? Ze legt uit dat ze misschien ook al stencils hebben. Voor je begint met een tattoo maak je een ontwerp, dat je uitprint en op je huid kunt plakken. Dat kunnen wij vervolgens overtrekken en dat blijft een poosje zitten vervolgt ze. Gerrit knikt maar legt uit dat hij graag wil dat ze het nu tekent. Probeer maar wat, ik ben benieuwd benadrukt hij. Kaylee begint te lachen. Nu? Oké, is goed. Ze vraagt zich af of Gerrit iets wil wat iets voor hem betekent of iets wat hij mooi vindt. Ik wil graag iets wat ik mooi vind en bij me past antwoordt Gerrit. Wat later begint Kaylee met tekenen. Ik hoop echt dat het mooi wordt zegt Kaylee lachend. Gerrit lacht ook. Dan wil ik Dylan misschien de andere kant laten doen om de stijlen te vergelijken. Hoe zal het eindresultaat zijn? En gaat Gerrit uiteindelijk echt een tatoeage laten zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *