Mylène uit haar frustraties over het opruimen

Mylène uit haar frustraties over het opruimen

Mylène, Jens en Franny zitten in Franny haar huisje wanneer het opruimen ter sprake komt. Ik denk niet dat het bij veel mensen effect heeft als je hen erop wijst dat ze dingen hebben laten slingeren begint Jens. Hoezo niet vraagt Mylène verontwaardigd. Als ik in hun huis rotzooi maak, gaan ze dat toch ook niet waarderen? Ik wil mensen bewust maken voegt ze eraan toe. Jens knikt, maar legt uit dat het niet valt uit te sluiten dat hij nooit meer rotzooi maakt. Ik kan het je niet beloven benadrukt hij. Volgens hem is de grootste oorzaak van het probleem het feit dat er geen prullenbak boven in de silo staat. Maar dat geeft jou niet het privilege om daar zomaar zooi achter te laten antwoordt Mylène. Jens lacht,  ik denk voornamelijk, waar maak je je druk om? Het is maar een papiertje. Mylène legt op haar beurt uit dat het niet om het papiertje gaat maar om de mentaliteit. Als iedereen zo denkt, wordt het een grote rotzooi eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *