De tattoo shop in Utopia 2 wordt binnenkort gekeurd, komt er een vergunning?

De tattoo shop in Utopia 2 wordt binnenkort gekeurd, komt er een vergunning?

Dylan en Kaylee staan in de caravan wanneer Hiske aan komt lopen met een e-mail in haar hand. Ik heb nieuws voor jullie begint Hiske het gesprek. Maandag komt de GGD langs om de tattoo shop te keuren voegt ze eraan toe. Dylan knikt. Top zegt hij. En leest verder dat ze tijdens de inspectie handelingen op een cliënt moeten voordoen en de ruimte veilig en schoon dient te zijn. Alleen als u aan alle eisen voldoet, wordt een vergunning gegeven. Hiske lacht. Dus maandag moet het af. Spannend!

Wat later is Kaylee in de silo wanneer Brandon aan komt lopen. Kun je even meekomen vraagt Brandon. Het is heel belangrijk voor de tattoo shop voegt hij eraan toe. Samen lopen de twee naar de werkplaats waar Dylan bezig is. Oké, wat zie je hier liggen vraagt Brandon. Kettingen zegt Kaylee. Even is het stil maar dan begint er iets bij haar te dagen. Voor het bord? Brandon knikt. Jullie wilden een hangend bord, toch? Brandon legt uit dat hij kettingen heeft geregeld, een ophangsysteem en verfstiften vervolgt hij. Kaylee begint te lachen. Echt? Cool benadrukt ze. Brandon knikt en stelt voor om het bord vandaag nog af te maken. Er zit immers haast achter, want maandag komt de GGD. Kaylee lacht en gaat snel aan de slag. Hoe zal het eindresultaat zijn en zal de tattoo shop in Utopia 2 een vergunning krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *