Het nieuwe Gerske brood blijkt een groot succes, ze zijn uitverkocht!

Het nieuwe Gerske brood blijkt een groot succes, ze zijn uitverkocht!

Gerrit loopt over het Utopia 2 terrein wanneer Hiske enthousiast de deur van de silo opengooit. We zijn uitverkocht roept ze blij. Woensdag, donderdag, vrijdag gaat ze verder. Gerrit rent snel naar haar toe en tilt Hiske de lucht in. Uitverkocht roept hij. Hiske laat weten dat ze werk hebben tot en met vrijdag. Het is verschrikkelijk maar het is leuk benadrukt ze. Gerrit stelt voor om straks even te gaan zitten en na te denken over nieuwe broden, zoals knoflookbrood. Zal Gerske brood net zo’n succes worden als Adriaans bakkerij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *