Gerrit en Hiske praten over wat ze willen met de bakkerij

Gerrit en Hiske praten over wat ze willen met de bakkerij

Gerrit en Hiske hebben een gesprek over de bakkerij. Het lijkt mij een verstandig idee, dat we het deze week gewoon even proberen. Daarna moeten we even bekijken of we het allebei nog wel leuk vinden begint Gerrit het gesprek. Hiske knikt en laat weten dat ze het hier mee eens is. Ik vind het tot nu toe best wel chill, daarnaast heb je nog wat aan je dag gaat Gerrit verder. Ook hier stemt Hiske mee in. Maar het punt is wel, dat we er niet echt een plek voor hebben gaat Gerrit verder. De caravan, daar komt een tattoo shop en ik weet niet hoelang het nog duurt voordat die er echt zit gaat hij verder. Maar het is wel zo dat de broden goed lopen, we zijn toch elke keer uitverkocht benadrukt hij. Dan geeft Gerrit aan dat als ze er mee door willen gaan dat er dan wel echt een goede plek moet komen, waar ze de broden kunnen gaan maken. Misschien moet iemand dan zijn huisje opofferen vraag Hiske vervolgens. Ja en wat dan? reageert Gerrit We hebben nu al een slaapprobleem eindigt hij. Gaan Gerrit en Hiske toch nog verder kunnen met de bakkerij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *