De bewoners uit Utopia 2 krijgen bezoek van een hypnotiseur, Mylène ondergaat een hypnose

De bewoners uit Utopia 2 krijgen bezoek van een hypnotiseur, Mylène ondergaat een hypnose

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een demonstratie van een hypnotiseur. De hypnotiseur vraag aan Mylène of zij bereid is om onder hypnose te gaan en hierop antwoordt Mylène volmondig ja. Vervolgens wordt er aan haar gevraagd wie ze volledig vertrouwd en hierop antwoordt Mylène dat dit Jens is. Dan wordt er aan Jens gevraagd of hij bereid is om mee te helpen. Jens vindt het prima en loopt dan ook richting Mylène en de hypnotiseur. Je mag met je hand op mijn hand drukken en je mag naar het puntje van mijn vinger kijken zegt hij. Vervolgens vraagt hij of Mylène het puntje van zijn vinger wil volgen, die hij daarna voor haar gezicht heen en weer beweegt. Na een paar seconden vraagt de hypnotiseur of Mylène haar ogen wil sluiten en een fractie van een seconden erna valt ze in een diepe slaap. Een moment later zegt de hypnotiseur dat wat hij ook tegen haar zegt, dat dit haar realiteit wordt. Stel je nu maar voor dat je een boom bent en je spant al je spieren aan zegt hij vervolgens. Dan begeleidt de hypnotiseur, samen met Jens, Mylène naar de grond en ze leggen haar op haar rug neer. De hypnotiseur herhaalt nog een paar keer dat Mylène een boom is en dat ze zich niet kan bewegen. Na een paar seconden tillen Jens en de hypnotiseur, Mylène op twee stoelen en tot ieders verbazing blijft Mylène volledig gestrekt op de twee stoelen liggen. De gehele tijd blijft de hypnotiseur tegen Mylène praten en na een paar seconden tillen Jens en de hypnotiseur, Mylène weer van de twee stoelen af. Dan sluit de hypnotiseur af. Ik zal straks van één tot vijf tellen en je zal je dan goed en fijn voelen vervolgt hij. Na vijf seconden wordt Mylène weer wakker gemaakt en na een paar seconden even niet te weten wat er gebeurd is, staat ze weer op en bedankt ze de hypnotiseur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *