Jessie ondervraagt Jens over de relatie met Mylène

Jessie ondervraagt Jens over de relatie met Mylène

Jessie en Jens zijn druk bezig met het aanleggen van de paden op het Utopia 2 terrein. Op een gegeven moment vraagt Jessie aan Jens of hij blij is met de relatie waar hij in verzeild is geraakt. Jens kijkt Jessie aan en zegt niks. Die eerste periode is voorbij zegt Jessie vervolgens. Jens knikt. Alleen de lusten, vervolgens krijg je de lasten gaat Jessie verder.  Hou op met me antwoordt Jens vervolgens. Dan zit je in Utopia 2 en dan vraag je je af waar je in hemelsnaam aan begonnen bent. Waarom nou weer hier? zegt Jessie vervolgens. Ja, het is wel intens antwoordt Jens. Vervolgens geeft Jens aan dat hij geen expert is op het gebied van relaties en dat hij het niet optimaal vindt dat je binnen Utopia 2 zo dicht op elkaars lip zit. Maar snap je nu wat ik bedoel met eerst de lusten, daarna de lasten? vraag Jessie vervolgens. Als je veel met elkaar bent, ga je uiteindelijk elkaar dingen aanhoren, je gaat om iemand geven en je krijgt een bepaald beeld bij situaties waar je eigenlijk niet bij betrokken zou zijn als je geen relatie zou hebben gaat hij verder. Het lijkt allemaal zo mooi, dat je met elkaar kan delen hier geeft hij verder aan. Aan de ene kant is het heel mooi maar aan de andere kant is het gewoon zwaar dat je zo dicht op elkaar zit zegt Jens vervolgens. Zolang je allebei andere projecten aanpakt en je je niet met elkaar bemoeit, dan is het allemaal prima. Jessie geeft vervolgens aan dat dat steeds lastiger gaat worden in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *