Franny en Merel speculeren over de vijftiende bewoner van Utopia 2

Franny en Merel speculeren over de vijftiende bewoner van Utopia 2

De bewoners zijn na de binnenkomst van Kaylee nu met veertien bewoners, er mist er nog één om de groep compleet te maken. Franny en Merel zijn zichzelf aan het opmaken als ze de komst van de komende bewoner bespreken. Franny hoopt ontzettend dat er vandaag een nieuwe bewoner binnenstapt. Ik hoop het gewoon benadrukt ze. Merel is iets minder positief. Ik denk dat hij helemaal niet komt voegt ze eraan toe. De twee dames zijn er wel over uit dat het een oudere, volwassen man zal zijn. Geen Brandon of Jens zeg maar. Ik denk zelf een Jessie type speculeert Merel verder. De grote vraag is, wanneer komt er iemand binnen gelopen. Zal dat vandaag zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 16:08

    De meeste zijn daar alleen om vakantie te vieren.
    Niks geen samenleving en totaal geen respect voor een ander.
    Bah egoïstische nietsnutten zijn het daar op een paar na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *