Adriaan voelt zich niet helemaal lekker en besluit vandaag zijn lichaam rust te geven

Adriaan voelt zich niet helemaal lekker en besluit vandaag zijn lichaam rust te geven

Christel merkt dat er iets met Adriaan aan de hand is en ze besluit om even te kijken of het wel goed met hem gaat. Voel je je niet lekker?, vraagt Christel. Nee, ben een beetje ziekjes, zegt Adriaan. Vervolgens vraagt Christel wat Adriaan dan precies voelt. Adriaan geeft aan dat hij misselijk is en last van hoofdpijn heeft. Als jij ziek bent, heb je eigenlijk altijd hoofdpijn, zegt Christel vervolgens. Waarop Adriaan zegt dat dit inderdaad altijd het geval is. Maar is het dan niet gewoon een migraine?, vraagt Christel vervolgens. Adriaan zegt dat hij hier geen verstand van heeft maar hij weet wel dat zijn lichaam rust moet nemen. Normaal gesproken, was ik gewoon wel naar m’n werk gegaan, maar nu zit ik in Utopia 2,  dus voor wie zou ik hier dan aan het werk moeten gaan?, zegt hij vervolgens. Als je lijf zegt dat je rustig aan moet doen, dan moet je daar wel naar luisteren, geeft Christel vervolgens aan.  Even later vraagt Christel of dit niet komt, doordat hij soms de aansluiting met de mensen mist. Adriaan begrijpt even niet waar Christel het over heeft en vraagt vervolgens wat ze ermee bedoeld. Thuis heb je gewoon de mensen om je heen waar je mee op één lijn zit. Dat vind ik hier soms lastig, zegt Christel. Ja, dat heb ik hier ook, geeft Adriaan vervolgens aan. Hierdoor voel je je soms als een éénling hier, zegt Christel vervolgens. Ik ook, maar zo voel ik me thuis ook. Zo voel ik me eigenlijk overal, geeft Adriaan aan. Christel zegt vervolgens dat ze het zich wel kan voorstellen dat Adriaan dit voelt. Ik kan me zelfs alleen voelen als ik op een techno feest sta, geeft Adriaan vervolgens aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *