Merel, Franny en Kaylee starten de dag sportief

Merel, Franny en Kaylee starten de dag sportief

Franny, Kaylee en Merel beginnen de dag goed. Ze besluiten om te gaan sporten, onder leiding van Fittopia bewoner Brandon. De warming-up bestaat uit een aantal rondjes hardlopen over het terrein en al snel hierna wordt er gerekt en gestrekt. Brandon motiveert de vrouwelijke bewoonsters om lekker door te gaan, al zijn ze al behoorlijk buiten adem. Blijf in beweging! roept hij telkens. De vrouwelijke bewoonsters nemen even een slokje water en zijn daarna weer klaar om verder te gaan met hun workout.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *