Merel heeft goed nieuws over het evenement voor Shelley

Merel heeft goed nieuws over het evenement voor Shelley

Shelley wil graag een evenement organiseren waarbij zowel de mannelijke als de vrouwelijke bewoners iets leuks kunnen doen voor de bezoekers. Zo wil Shelley voor de vrouwen een lingerieparty geven, waarbij ook Franny en Kaylee de nagels van bezoekers kunnen doen en de mannen ook een eigen onderdeel hebben. Wanneer Shelley en Gerrit samen boven in de silo aan het praten zijn over het evenement, zit Merel naast de twee bewoners te computeren. Ze is bezig met het controleren van de lopende zaken en ze ziet plotseling dat het eerste kaartje al is verkocht. Het eerste kaartje is verkocht Shelley, zegt Merel. De vrouwelijke bewoonster krijgt direct een glimlach op haar gezicht. Hoe zal de kaartverkoop verder verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *