Christel uit haar frustraties over Merel bij Hiske

Christel uit haar frustraties over Merel bij Hiske

Christel lijkt het gevoel te hebben dat een aantal bewoners haar negeert. Zij zitten het ook expres te doen, zegt ze tegen Hiske. Jou wel dingen te vragen en dan mij niet, terwijl ik erbij sta. Daarom zei ik tegen jou: probeer goed te observeren hoe dingen gaan. Hiske vertelt dat ze erop zal letten. Is dat om ons uit elkaar te drijven?,  vraagt ze. Dat weet Christel niet zeker. Wel vertelt ze dat het ‘negeren’ al een aantal dagen aan de gang is. Bijvoorbeeld over het sportgebeuren, legt de vrouwelijke bewoonster uit. En als ik naar haar huisje ga, dan doet ze net alsof ze slaapt. Christel lijkt hiermee te doelen op Merel. Volgens haar doet Jessie er ook aan mee. Dat doen ze samen, zegt ze. Christel vindt het raar dat het Hiske nog niet is opgevallen. De vrouwelijke bewoonster reageert dat ze af en toe wel wat heeft opgemerkt en heeft aan Merel gevraagd wat er aan de hand is, maar Merel ontwijkt volgens haar constant de vraag. Christel heeft het idee dat Merel zich stoort aan de opmerkingen die ze soms maakt. Maar daar kan ik geen reet mee, legt Christel uit. Ze komt namelijk niet naar me toe. Christel wil graag dat Merel haar eventuele frustraties uitspreekt. Zullen Christel en Merel snel met elkaar in gesprek gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *