Shelley wil met de groep brainstormen over een evenement

Shelley wil met de groep brainstormen over een evenement

De bewoners organiseren binnenkort een lingerieparty en hangen met de boys. Shelley besluit afgelopen avond om daarvoor de bewoners bij elkaar te roepen. Het is de bedoeling dat de vrouwen boven in de silo gaan zitten en de mannen beneden. Wat later zijn de vrouwelijke bewoners al druk bezig met het verzinnen van leuke ideeën. Zo wordt er onder andere geopperd om de vrouwelijke bezoekers een goodiebag te geven en pollies te maken. Beneden in de silo denken de mannen ondertussen over de invulling van hangen met de boys. Zo vinden ze dat er onder andere braadworst moet komen. Om de bezoekers te vermaken, willen de mannen beerpong gaan spelen. Lekker gewerkt boys zegt Jens tevreden. Hoe zal het evenement er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *