Jens vindt dat Christel te weinig doet en uit zijn frustraties bij Franny

Jens vindt dat Christel te weinig doet en uit zijn frustraties bij Franny

Franny en Jens zijn nog druk bezig met straten. Brandon geeft de twee bewoners een compliment. Even later gaat het gesprek al snel over Christel en Hiske. Volgens Jens werkt Christel maar weinig. Wat doet zij nou op een dag? vraagt hij. Nul. Franny vertelt dat Christel wel wat meer in haar atelier gaat werken, maar Jens lijkt niet overtuigd. Er komt dan één keer in de zoveel tijd een shirtje uit rollen of zoiets”, reageert hij. Verder zijn ze natuurlijk heel druk bezig met die high teas. Met zijn tweeën voor één bezoeker. Volgens Franny is Christel juist in haar eentje hiervoor bezig. Ik heb het idee dat er net niet zoveel gebeurt, zegt hij. Jens zegt dat er nog meer bewoners zijn die weinig doen, maar die zijn wel onder de mensen. Zij zijn alleen maar met elkaar heb ik het idee, zegt hij. Ben jij het met Jens eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *