Franny en Jens ergeren zich kapot aan Jessie

Franny en Jens ergeren zich kapot aan Jessie

Franny en Jens hebben ontdekt dat Jessie veel inkt gebruikt om te printen. Gisteren ging hij ook een onderzoek printen van 200 pagina’s, zegt Jens geïrriteerd. Inkt op, reageert Franny. Het is gewoon zo vermoeiend, zo interessant lopen doen heel de dag, gaat Jens verder. Waar haal je de energie vandaan? Volgens Jens moest Jessie vandaag weer iets met spoed printen. Hij zegt dat Jessie ook een enorme map met onderzoeken heeft, maar Jens is van mening dat de zakenman er maar weinig leest. Bijna nooit, zegt hij. Laat hem maar lekker geloven in zijn eigen leugen. Heel veel plezier ermee. Daar is Franny het mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *