Christel en Hiske willen graag merchandise voor Utopia 2 ontwerpen

Christel en Hiske willen graag merchandise voor Utopia 2 ontwerpen

Christel en Hiske zijn vriendinnen met ups-and-downs. Vandaag is het een dag waarop de twee bewoonsters goed kunnen samenwerken. Zo willen de twee vrouwelijke bewoonster merchandise gaan ontwerpen. Ze zitten bovenin de silo achter de computer en ze proberen het op deze manier te digitaliseren. Normaal gesproken werkt Christel juist met haar handen, maar ze probeert het nu ook op deze manier. Wat voor moois zullen ze ontwerpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *