Adriaan houdt Hiske flink voor de gek

Adriaan houdt Hiske flink voor de gek

Adriaan is hard aan het werk bij de fundering als Hiske bij hem komt staan. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat er daar nog bewoners hebben geslapen in het begin. Ja, jij ging meteen naar je nieuwe beste vriendin toe, grapt de mannelijke bewoner. Hiske begint te lachen. Nieuw ook nog, zegt ze. Ik heb haar uit de verpakking gehaald.  Dat klopt volgens Adriaan. Het is echt een totaal nieuwe Christel geworden, zegt hij. Hiske begint te schateren. Wat voor een giller is dit dan? vraagt ze. Adriaan zegt dat Christel wel is veranderd. Ze is wel volwassener geworden, zegt hij met een pokerface. Uiteindelijk houdt Adriaan het ook niet meer en hij ligt in een deuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *