Wat vindt Adriaan nou echt van de verbouwing van de caravan?

Wat vindt Adriaan nou echt van de verbouwing van de caravan?

Hiske en Adriaan lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de bakkerij ter sprake komt. Wat vind je ervan dat de broden nog gebakken worden? vraagt de vrouwelijke bewoonster. Ja, goed, zegt Adriaan. Geld voor de bv is geld voor de bv. De mannelijke bewoner legt uit dat ze de apparaten hebben en zolang ze het leuk vinden, het prima is. Het is niet alleen mijn Utopia 2.  Als mensen straks ook in de kas willen werken, wil ik daar ook niets over zeggen. Hiske knikt, maar vertelt dat ze benieuwd is naar zijn mening. Adriaan geeft toe dat hij het in het begin wel even lastig vond, maar er wel snel overheen was. In eerste instantie dacht ik, waarom? Maar later dacht ik, ik kan jullie ook gewoon erbij helpen. En wat vind je ervan dat de tattooshop nu in de caravan komt? vraagt Hiske even later. Ik heb het zelf aangedragen, zegt Adriaan. Hij legt uit dat hij toch wilde stoppen met het bakken, maar wel dacht dat hij te maken had met mensen die hun droom willen najagen. Ik vind dat ze wel weinig initiatief tonen en ze harder hadden kunnen werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:57

    Kaylee, Dylan en Brandon staan anders flink te werken in de voormalige bakkerij. Altijd dat gezeur dat het te langzaam gaat. Ga dan ook helpen zou ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *