Kaylee, Dylan en Brandon werken hard aan de verbouwing van de tattooshop

Kaylee, Dylan en Brandon werken hard aan de verbouwing van de tattooshop

Dylan en Brandon zijn al sinds vanmorgen bezig met het werken aan de tattooshop. Ook Kaylee, die nog niet zo veel ervaring heeft met klussen, helpt mee. We moeten ervoor zorgen dat de stoel op de plek van de koelkasten staat, zegt Dylan. Kaylee knikt en stelt voor om de plinten te gaan plakken. Of zullen we eerst de lampen ophangen? vraagt Dylan.
Weet je wat ik ook heb geleerd van Brandon, zegt Kaylee even later. Als je aan het klussen bent en er komt een mooi meisje voorbij. Dan zeg je, waar gaan die mooie beentjes naar toe? De vrouwelijke bewoonster grinnikt. Ik vind het best leuk. Wanneer zal de tattooshop klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *