Erik krijgt een witte brief met slecht nieuws

Erik krijgt een witte brief met slecht nieuws

Erik staat in de caravan wanneer Adriaan binnen komt lopen. Adriaan houdt een witte envelop in zijn hand. Ach nee zegt Erik. Gadverdamme voegt hij eraan toe. Hij maakt meteen de brief open om hem te lezen. Zo dan zegt hij. Christel komt nu ook bij hem staan en vraagt hem wat er is. Mijn ex schoonmoeder is overleden antwoordt hij. Jeetje, wat erg gaat hij verder. Even staan de twee bewoners stil naast elkaar tot Christel hem een lange knuffel geeft. Het waren zulke fijne mensen zegt Erik terwijl er een traan over zijn wangen rolt. Ik had dit niet verwacht eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *