Christel en Jessie hebben een discussie over de computer

Christel en Jessie hebben een discussie over de computer

Jessie zit achter de computer wanneer Christel aan komt lopen. Ik vind het niet leuk meer nu begint Christel. Ik moet toch ook dingen regelen en nu zit jij er weer achter voegt ze eraan toe. Jessie  haalt zijn schouders op. Ja, sorry. Ik moet ook dingen doen benadrukt hij. Even zitten de twee zo naast elkaar tot Christel voorstelt om een oplossing te bedenken. Ik snap je punt niet helemaal antwoordt Jessie. Je probeert mij nu weg te krijgen achter de computer terwijl je zegt dat jouw dingen ook belangrijk zijn. En voegt eraan toe dat hij geen enkele reden ziet om nu van de computer af te gaan. Christel knikt. Maar dan kan je toch beloven dat je ervoor zorgt dat ik na jou er op kan? Jessie knikt. Ik begrijp je frustratie, maar het is je eigen schuld benadrukt hij. En legt verder uit dat ze een aantal keer weg is gegaan bij de computer, waardoor haar plaats is vergaan. Ik wil door vervolgt Christel. Wil je me halen als je klaar bent? Het heeft te maken met rekening houden met elkaar. Jessie laat weten dat hij zijn best gaat doen en niet weet hoelang hij achter de computer blijft zitten. En als jij zo van het rekening houden was, had je me allang met rust gelaten eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 09:51

    Voor Jessie zeer moeilijk om rekening met de anderen te houden, hij drijft toch altijd zijn eigen zin door, met z’n korte termijn doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *