Hiske vindt dat Mylène geen eigen mening heeft

Hiske vindt dat Mylène geen eigen mening heeft

Hiske en Jessie lopen over het terrein wanneer Mylène ter sprake komt. Ik heb haar verteld dat het heel belangrijk is dat ze haar eigen mening heeft begint Hiske. Ze neemt vaak de mening over van een ander voegt ze eraan toe. Jessie is het met haar eens maar zegt dat ze geen tempo maakt met het maken van het schoonmaakrooster. Ze neemt wel initiatieven maar lijkt geen projecten op zich te nemen antwoordt Hiske. Ik baal er alleen van dat ze telkens met anderen meepraat, daarom had ik een gesprek met haar gehad gaat Jessie verder.  Volgens hem wil Mylène heel veel, maar doet weinig. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *