Billy en Ramona gaan het gesprek aan na hun discussie over werken

Billy en Ramona gaan het gesprek aan na hun discussie over werken

Romy, Demi, Fay en Billy zaten eerder op de vide met potentiële bewoners Beau en Romy te kletsen. Ramona kwam de pret al snel bederven en vond het niet kunnen dat de dames niet aan het werk waren. Billy voelde zich aangevallen door Ramona en daarom besluit de ze het uit te praten met haar mede bewoner.

Ben je boos vraagt Ramona als ze Billy opzoekt in het atelier waar Billy ondertussen weer aan het werk is. Nee antwoordt Billy kort maar krachtig. En voegt eraan toe dat ze het wel vervelend vindt dat ze door Ramona op haar verantwoordelijkheid wordt aangesproken. Vooral waar iedereen bij is voegt ze eraan toe. Ramona luistert aandachtig naar de reden waarom Billy zich aangevallen voelde. Ik vind niet dat ik dat verdien, ik vind dat ik mijn verantwoordelijkheden altijd pak vervolgd Billy. Ramona begrijp het, maar vindt wel dat ze mag zeggen wat ze vindt. Het stoort mij gewoon dat de afspraak die wij eerder op de dag hebben gemaakt niet worden nageleefd.  De twee kletsen nog even door over het voorval en sluiten af met een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *