Ramona spreekt een aantal vrouwelijke bewoners aan omdat ze niet werken

Ramona spreekt een aantal vrouwelijke bewoners aan omdat ze niet werken

De komst van Romy en Beau heeft veel losgemaakt bij de rest van de groep. De groep wil de nieuwelingen graag leren kennen. Op de vide ontstaat een meidengroepje, waarbij Demi, Fay, Romy en Billy de twee nieuwelingen het hemd van het lijf vragen. Na een tijdje komt ook Ramona naar boven maar niet om mee te kletsen. Ze vindt het vervelend dat ze eerder met de ondernemers heeft besproken dat er meer geld verdiend moet worden, maar dat zij nu de enige is die hiermee bezig is. Sorry, jullie zijn natuurlijk nieuw, maar ik ga even de duivel spelen. Ik ben de enige die op dit moment bezig is met geld verdienen en ik voel me hier alleen in voegt Ramona eraan toe. Billy begrijpt op haar beurt Ramona maar geeft aan dat ze de hele dag bezig is. En omdat mijn kleding nu aan het drogen is vond ik dat ik wel even met Romy en Beau kon kletsen.  Ik irriteer me eraan gaat Ramona verder. We komen er zo aan zeggen ook de andere meiden. Hiermee lijkt het opgelost maar Billy wil wel graag nog kwijt dat ze zich persoonlijk aangevallen voelt, omdat zij juist heeft gezegd dat er weer wat harder gewerkt moet worden. We kunnen die nieuwe meiden ook niet aan hun lot overlaten gaat Billy verder. Na een korte discussie laat Ramona het erbij en gaat ze weer verder aan het werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *