Kan het concert van Jacco nog wel doorgaan?!

Kan het concert van Jacco nog wel doorgaan?!

Sinds kort doet Billy de financiën. Dit omdat Jessie naar de minimalisten is overgestapt en “op vakantie” is. Vandaag ontdekken een aantal bewoners een factuur voor het concert van Jacco. Een factuur die niet lijkt te kloppen. Ergens in de planning van Jacco is het blijkbaar verkeerd gegaan, want de bestelde watershow blijkt pas op 30 april te komen. Wat lastig is aangezien het concert al op 29 april plaatsvindt. En dat moet dus worden opgelost. Al snel loopt Ramona met de factuur naar Jacco toe, die zich rot schrikt. Hier kan ik toch niets aan doen, jongens reageert hij geïrriteerd. Hij vindt het vervelend dat de schuld gelijk op hem gelegd wordt en gaat onmiddellijk achter de computer zitten om het te checken. Al snel ziet hij dat het bedrijf zelf een fout heeft gemaakt en hij er zelf niets mee te maken heeft. Zij hebben een fout gemaakt en jij gaat me lopen nakken nu vervolgd hij boos. Plotseling schieten Ramona en de andere bewoners in de lach. Wat blijkt? Bas, Jessie, Ramona en Billy hebben een grap uitgehaald en een nep factuur gemaakt. Waar Jacco met open ogen is in getrapt. Wat kan jij acteren, kreng! zucht Jacco.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:41

    Logisch toch, dat Jacco hiervan in de stress schiet!
    Ik vind het geen leuke grap van hen, en heel anders dan zijn grap dat hij in ”de Kuip” zou optreden, waar hij de cementkuip bedoelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *