Ramona wil geld verdienen om weer investeringen te kunnen doen

Ramona wil geld verdienen om weer investeringen te kunnen doen

Ramona wil iets veranderen bij de ondernemers. Ze wil dit dan ook bespreken met alle vrouwelijke leden van de ondernemersgroep en gaat buiten met hen het gesprek aan. Als iedereen er klaar voor zit neemt ze het woord. We moeten geld verdienen begint Ramona. Daarom is het tijd voor nieuwe ideeën en producten. Maar aangezien er niet genoeg geld is voor investeringen, heb ik een goedkopere optie bedacht voegt ze eraan toe. We kunnen alle producten en andere dingen die nog op de zolder liggen of nergens meer voor worden gebruikt naar de woonkamer halen. Daarna kunnen we samen ideeën bedenken om deze spullen vervolgens her te gebruiken en weer te verkopen. De vrouwelijke ondernemers reageren enthousiast en gaan gelijk op zoek naar bruikbare spullen. Gaat het de vrouwen lukken om op deze manier geld bij elkaar te krijgen om weer investeringen te kunnen doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  • anneke at 19:48

   6000,00 euro heeft dat ding gekost.
   ik zag dat ze tasjes gingen maken van restjes leer , met knopen eraan
   Die buik correctie moet ze eerst nog wat afvallen en dan nog is dat raar .
   Mensen inderdaad buitenwereld moeten zeker 1 jaar stabiel zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *