De avond in Utopia 2 is begonnen met een gezellige barbecue

De avond in Utopia 2 is begonnen met een gezellige barbecue

Het is een gezellige dag in Utopia 2. Nadat er een handlezer is langs geweest en de dames een stripper voor de mannelijke bewoners hebben geregeld, is het tijd voor een gezamenlijke barbecue. De bewoners nemen plaats onder de overkapping en de barbecue wordt aangestoken door Erik. Als even later iedereen compleet is, gaan de stukken vlees op de barbecue. Net als vorige keer, staat Mike weer achter de barbecue. De rest van de groep die samen onder de overkapping zitten, lijken het gezellig met elkaar te hebben. Desondanks zijn Shelley en Adriaan zijn met zijn tweeën in de caravan achtergebleven. Adriaan vraagt aan haar of ze zin heeft in vanavond, maar ze geeft toe dat dit niet het geval is. Wat zou hier de oorzaak van zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *