John Medley betreedt het Utopia 2 terrein en maakt er een feestje van

John Medley betreedt het Utopia 2 terrein en maakt er een feestje van

Na de barbecue van vanavond, heeft Jessie een mededeling voor de bewoners. Ze vertelt dat de bewoners op 24 november het Haagse feest ‘Pluk de dag’ organiseren en daarom heeft ze zanger John Medley geregeld voor vanavond. Hij gaat een paar Haagse liedjes met de bewoners zingen. Daarnaast vertelt Jessie dat Wesley de Bruin en Michael van der Plas vanavond ook gezellig een drankje komen drinken. De bewoners reageren enthousiast. Gezellig, goed geregeld, roept Mike. Even later gaat de poort van de mini samenleving open. Waar is dat feestje?, klinkt er over het terrein. John Medley komt binnengelopen en hij wordt enthousiast ontvangen door de bewoners.

Even later barst het feest los. Zanger John Medley heeft speciaal voor de bewoners een aantal Haagse nummers in petto. “Oh, oh, Den Haag”, zingt hij luidkeels over het terrein. Natuurlijk zingen alle bewoners uit volle borst mee en ze gooien hun heupen los. ADO is de naam, groen en geel dat komt eraan, zingt hij tijdens zijn volgende nummer. Al snel gaat zijn tekst over in een aparte versie. Utopia 2 is de naam, het feestje komt eraan, zingt hij verder. De bewoners lijken zich uitstekend te vermaken.

Heb jij ook zin in een Haags feestje? Koop dan nu je kaarten voor ‘Pluk de dag’!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *