Lotus laat haar nummer aan Mike horen

Lotus laat haar nummer aan Mike horen

Mike en Lotus zitten buiten wanneer de vrouwelijke bewoonster ukulele begint te spelen. Hoe vet is het eigenlijk dat Paul Sinha gisteren voor jou kwam, terwijl je thuis zo onzeker was over je muziek, begint de mannelijke bewoner. Lotus glimlacht en vertelt dat ze het nog steeds niet kan geloven. Laat horen dan wat je al hebt geschreven, zegt Mike. Hij stelt voor dat hij dan een vuurtje aansteekt.  Nadat de vrouwelijke bewoonster is uitgezongen, geeft Mike toe dat hij het prachtig vond en kippenvel had. Ik sta helemaal in vuur en vlam voor jou,  grapt hij. Lotus grinnikt. Sinds wanneer dan?, vraagt ze. Mike vraagt of het wat uitmaakt. We hebben er al een keer een gesprek over gehad, zegt hij dan. Lotus stelt voor om er later nog eens op terug te komen. Zal er toch iets opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *