Gerrit krijgt straf van Joaquin en Timothy

Gerrit krijgt straf van Joaquin en Timothy

Timothy en Joaquin hebben zojuist Gerrit naar de Mongoolse tent gehaald om een naar eigen zeggen ernstige zaak te bespreken. Wij hebben duidelijk gezegd dat het praten met Shelley uit den boze is, begint Timothy. Joaquin knikt. Hij vertelt dat hij het gevoel heeft dat Gerrit nog meer straf nodig heeft. Een tik op de kont, van zowel mij als van Timothy, stelt hij voor. Timothy gaat verder en zegt dat de straf zal vervolgen wanneer Gerrit opnieuw de fout in gaat. Gerrit weet eerst even niet wat hij moet zeggen. Ik moet toch wel een beetje met haar kunnen praten, stamelt hij. Joaquin en Timothy leggen uit dat het echter niet is toegestaan om over emoties te praten. Pak je zwembroek en handdoek maar. Even later komen Joaquin en Timothy met een plank hout aanzetten. Ze stellen voor dat Gerrit eerst de vijver ingaat en erna billenkoek krijgt. De mannelijke bewoner stribbelt eerst wat tegen, maar geeft uiteindelijk toch toe aan zijn maten. Niet te hard hè, roept hij. De mannen grinniken.
Wat vind jij van deze actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *