Mike is druk in de weer met hout, hij heeft een kerstboom gemaakt

Mike is druk in de weer met hout, hij heeft een kerstboom gemaakt

Mike is al de hele dag aan het bouwen. Met een stapeltje hout heeft hij een kersboom gemaakt. De ‘takken’ lijken zelfs te kunnen bewegen. De houten kerstboom van Mike is inmiddels een flink stuk de hoogte ingegaan. De bewoner heeft daarom de voet nog moeten verstevigen. Als laatste doet hij de houten piek erop en hiermee lijkt de boom af te zijn. Of zou Mike zijn creatie nog in de verf zetten? De mannelijke bewoner is van plan om zijn creatie te gaan verkopen. Ben jij de gelukkige afnemer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *