Timothy krijgt een drukpuntmassage in Utopia 2

Timothy krijgt een drukpuntmassage in Utopia 2

Zojuist is masseuse Luna gearriveerd in de mini samenleving om Timothy een zogenoemde Shiatsu massage of drukpuntmassage te geven. Hoewel Timothy trots vertelt dat hij de massagetafel al had klaargezet, laat de vrouw in kwestie weten dat hij deze weer kan opruimen. We doen het gewoon op de grond legt ze verder uit. Wat later ligt Timothy ontspannen op een mat terwijl Luna hem een uitgebreide massage geeft. Zal Timothy zich straks weer als herboren voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *