Gerrit en Shelley hebben een goed gesprek over hun relatiebreuk

Gerrit en Shelley hebben een goed gesprek over hun relatiebreuk

Het licht is uitgevallen in Utopia 2. Gerrit en Shelley grijpen deze mogelijkheid aan om met elkaar te praten. De twee steken snel wat kaarsjes aan in het huisje. Gerrit vertelt dat hij niet goed in zijn vel zit. Het feit dat hij nog geen huisje heeft, lijkt hem niet lekker te zitten. Ik voel mezelf ook een beetje nutteloos zegt hij. Ik heb ook niet echt een maatje hier. Jij was mijn maatje voegt hij eraan toe. Shelley zegt dat ze nog wel maatjes kunnen zijn maar dat ziet Gerrit niet zitten. Hij vraagt hoe het nu voor Shelley voelt, sinds de twee uit elkaar zijn. Ik vind het jammer maar ik denk wel dat dit het beste is zegt ze. Zo kan jij jouw ding doen en kan ik mijn ding doen. Er is geen strijd meer tussen ons. Die voelde ik hiervoor elke dag benadrukt ze. Gerrit zegt op zijn beurt dat zij hem nooit begrepen heeft. Shelley legt uit dat ze heel verschillend zijn en dat ze daarom misschien niet zo goed bij elkaar passen. Ik heb nooit de volle honderd procent van jou gekregen reageert Gerrit. Dan ga ik ook niet vol voor iemand. Shelley antwoordt dat dat komt omdat zij constant strijd voelde. Daarbij voelde zij soms ook geen honderd procent liefde van Gerrit. Het enige wat ik wilde zien, was betrokkenheid en liefde vervolgt Gerrit. De twee praten verder over de knelpunten in relatie. Uiteindelijk knuffelen de twee elkaar en lijken de spanningen uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *