Lotus ziet het wel zitten dat Mike bij haar komt slapen in de boomhut

Lotus ziet het wel zitten dat Mike bij haar komt slapen in de boomhut

Mike is druk bezig op de werkplaats wanneer Lotus aan komt lopen. Goh, een boomhut begint Mike het gesprek. Lotus lacht, daar mag je ook best een nachtje komen logeren hoor, Mike zegt ze plagend. Mike schudt op zijn beurt zijn hoofd. Ik ben bang voor hoogtes grapt hij. Lotus stelt daarna voor dat Mike dan maar zijn ogen dicht moet houden. Bij jou? antwoordt Mike. Lotus glimlacht. Kan best zegt ze. Zullen de twee binnenkort weer bij elkaar slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *