Merel en Brenda irriteren zich aan mede bewoner Lotus

Merel en Brenda irriteren zich aan mede bewoner Lotus

Merel en Brenda zitten van een afstandje te kijken naar Lotus wanneer Merel haar mening laat blijken. Weet je wat me irriteert begint ze. Ik gun Lotus alles hoor maar ze heeft eigenlijk net iets te veel voordelen voegt ze eraan toe. En legt uit dat zij al weken aan het knokken is voor een eigen sokkenlijn, terwijl het Lotus allemaal maar aan lijkt te waaien. Brenda is het met haar eens. Ze vindt het frustrerend dat Lotus nog nauwelijks geld heeft omgezet maar wel van de hele groep verwacht dat er nu een boomhut komt. Zullen we anders een kartonnen doos in de boom zetten met haar naam erop grapt Merel vervolgens. Brenda kan haar lachen niet inhouden. Gaan Merel en Brenda Lotus confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *