Lotus wil een parfumlijn opzetten en krijgt bezoek van een boomhuttenbouwer

Lotus wil een parfumlijn opzetten en krijgt bezoek van een boomhuttenbouwer

Lotus is druk aan het bellen omdat ze van plan is om een eigen parfumlijn te beginnen. Ook Shelley wil graag een cosmeticalijn starten en haar eigen lippenstift uitbrengen. Allereerst probeert Lotus een afspraak te regelen voor advies maar ze krijgt helaas niet de juiste persoon te pakken. Ze neemt zich voor om het later nog eens te proberen.

Wat later krijgt Lotus bezoek. Rob de boomhuttenbouwer is gearriveerd in Utopia 2 om met haar te kijken naar een plaats voor haar nieuwe onderkomen. Ik ben helemaal ondersteboven van jullie droom zegt hij lachend. Rob legt vervolgens uit dat alles mogelijk is en dat hij wel gekkere dingen heeft gemaakt in zijn leven. Na een rondje over het terrein, lijkt hij de juiste bomen te hebben gevonden. Dit voelt wel als een goed plekje zegt Rob. Lotus is enthousiast en ze ziet het al helemaal voor zich. Hoe zal de boomhut eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *