Oud bewoners Laura en Charlotte komen naar Utopia 2

Oud bewoners Laura en Charlotte komen naar Utopia 2

Jordie is bezig met de voorbereidingen voor het Love is Love Festival. Om deze dag nog specialer te maken heeft hij contact gelegd met twee oud bewoners, Charlotte en Laura. De twee dames leerden elkaar kennen in Utopia 1 en zijn na al die tijd nog steeds samen. Jordie vindt hen de perfecte gasten voor zijn LGBTQ evenement en heeft hen gisteren telefonisch uitgenodigd. Nu heeft hij via de mail een definitief antwoord van de twee. Hij rent enthousiast naar buiten en trekt een paar keer aan de bel. Allemaal verzamelen roept hij. Zodra de hele groep voor het computerscherm staat, speelt Jordie een videoboodschap af. Hierin vertellen Laura en Charlotte aan de andere bewoners dat ze erbij zullen zijn op vrijdag 18 oktober. Wat leuk! Dat waren mijn twee favoriete Utopianen reageert Franny. De andere bewoners reageren ook erg enthousiast. Jordie vindt hen het perfecte visitekaartje voor zijn evenement. Ze gaan binnenkort ook trouwen. Misschien kunnen ze wel een oefenbruiloft houden in de roze kerk voegt hij eraan toe. Zouden Charlotte en Laura dat ook een leuk plan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *