De bewoners schrikken van de hoeveelheid rotte eieren vlakbij hun huisjes

De bewoners schrikken van de hoeveelheid rotte eieren vlakbij hun huisjes

De afgelopen dagen hebben de bewoners onder meerdere huisjes bergen met kippeneieren gevonden waar een ondraaglijke stank vandaan kwam. Andrea laat de eieren zien aan Dylan, Brandon en Jens onder het huisje van Franny en Merel. Jezus zegt Dylan over de hoeveelheid eieren. Andrea laat weten dat ze blij is dat ze het niet hoeft op te ruimen. Wanneer Brandon en Jens komen kijken lijken ook zij onder de indruk te zijn van de hoeveelheid eieren. Dylan zegt dat onder het Martelehöfke nog veel meer eieren liggen. Dat is echt horror eindigt Andrea.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *